top of page

Inter-Sauna

Uw partner voor gezondheid en ontspanning!

EEN SAUNA VAN INTER-SAUNA BIEDT NIETS DAN VOORDELEN

Inter-Sauna, specialist saunabouw, sauna's met infraroodcabine, inbouwsauna’s, buitensauna's, saunacabines verwerkt onder schuin dak, saunacabines met glazen voorwand.

logo Inter-Sauna

Na jaren ervaring in de vervaardiging en plaatsing van sauna’s weet Inter-Sauna (Laarne, Oost-Vlaanderen) perfect waarom mensen een sauna aanschaffen. Het geeft rust, maar heeft ook een positief effect op de gezondheid. Uw bloeddruk, doorbloeding en stofwisseling hebben er baat bij, maar ook uw weerstand verbetert. U zult merken dat u veel ontspannender in het leven staat!
Kies voor veerkracht en conditie met een sauna van Inter-Sauna!

Regelmatig saunabaden:
- activeert uw gezondheid
- vernieuwt uw veerkracht
- brengt u in conditie

Wat zijn de voordelen van sauna?

In de sauna versnelt de bloedcirculatie waardoor CO2 uit het bloed wordt verwijderd en de rode bloedlichaampjes verse zuurstof opnemen. Het resultaat is een intensieve zuurstofrijke doorbloeding van de organen en een actieve stimulatie van het hart. Sauna versoepelt de gewrichten, voorkomt spierpijn en vermoeidheid en reinigt de huid grondig. In de sauna bekomt u een stimulering van de bloedsomloop die de pijn volledig kan doen verdwijnen. Door het transpireren worden de afvalstoffen geëlimineerd en lever en nieren ontlast.

Contacteer Inter-Sauna vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.

bottom of page